vineri, 24 august 2012

"Iubirea inseamna a fi doi si a nu fi decat unul. Un barbat si o femeie ce se topesc intr-un inger."
( Victor Hugo )

sâmbătă, 11 august 2012

dulce....

Nu am gustul perfect, dar cu siguranta daca ati gustat ciocolata, va place si gustul meu :)

"Daca oamenii ar avea gust, unii ar fi extrem de dulci, te-ai lipi de ei la prima... vedere. Altii sunt amari, numai gandul la ei te face sa simti un gust neplacut. Sunt oameni sarati, inecati in tristete, oameni dulci-acrisori, oameni-dulci amarui, oameni acri (acrisori) sau oameni fara gust. Cred ca cel mai trist e sa fii unul din cei insipizi, sa nu ramana nimic pe urma ta. Am intalnit insa oameni care care iti lasa o multime de gusturi si arome. Ii detest insa pe cei care iti par dulci la inceput, apoi treptat devin amari si putrezi.
Gustul dulce ramane si nu-l poti uita, cel acrisor trece repede, iar cel amar persista..."

vineri, 10 august 2012

Cativa....28



....de anisori de existenta pe acest pamant:)

Nu stiu pana cand o sa ii mai pot numi anisori...Poate pana schimb prefixul :)
Stau bine si ma gandesc ca am trait mai mult de un sfert de secol...poate jumatate din viata si inca ceva anisori.
Am prieteni si rude care tin la mine si si-au amintit de ziua mea chiar daca nu sunt langa mine si asta inseamna foarte mult sa stiu ca ei nu au uitat de mine...
Si stiti, cred că viaţa asta devine din ce în ce mai interesantă pentru mine! M-am uitat în oglindă să văd ceva schimbări şi… cred că mă îndulcesc din ce in ce mai tare:)
Asta este viata...merge inainte si nu stiu ce imi rezerva viata, si cred ca nici nu vreau sa stiu pt ca altfel nu mai are nici un farmec.
Asa ca voi trai din plin si de acum incolo fiecare moment al vietii mele, voi profita de tot si ma voi bucura de micile bucurii care imi sunt oferite...

La Multi Ani mie !!!

vineri, 3 august 2012