miercuri, 29 ianuarie 2014

" DA SUNT MAMA...............Si asta face din mine un ceas desteptator, o bucatareasa, o femeie de servici, o servitoare, o invatatoare, o infirmiera, un bodyguard, un fotograf, un taxi, un sfatuitor, o organizatoare de evenimente, o decoratoare, o asistenta persoanala, o stilista, un psiholog,si o vanatoare de monstri de sub pat.... Nu am vacante, nici nu pot sa fiu bolnava, nici zile de odihna saptamanale... Lucrez zi si noapte, sunt disponibila 24 din 24...,7 zile pe saptamana pentru tot restul vietii mele... si toate astea doar pentru unul dintre cele mai importante lucruri din viata mea: SA FIU MAMA... poate sunt nimic pentru voi dar sunt TOTUL pentru cineva!"

vineri, 17 ianuarie 2014

“Fericiti cei care viseaza, cei care au idei frumoase, cei tandri, fericiti cei care raman copiii sufletului. Fericiti cei pe care teama nu ii face sa renunte la iubire.” Albert Einstein

joi, 16 ianuarie 2014

"Să nu uitaţi niciodată că lucrurile sunt trecătoare şi că se consumă, că oamenii sunt şi ei trecători prin viaţa noastră, că necazurile și dezamăgirile trec şi ele… Că viața ne oferă fel și fel de povești și de lecții, că într-o zi putem avea totul, iar în următoarea zi putem pierde totul, dar că există anumite lucruri esențiale în viaţa noastră, care nu trec niciodată și care nu se pierd - lucruri care ne vor ajuta să ne regăsim forța interioară de a o lua mereu de la capăt... Iar aceste lucruri sunt cele mai de preț comori ale noastre: bunătatea, speranţa, sinceritatea, credinţa, visurile şi iubirea! Nu vom fi niciodată singuri, nici săraci și nici învinși, cât timp inimile noastre vor fi pline cu iubire! " Irina Binder "Insomnii"

sâmbătă, 4 ianuarie 2014

" Sufletul care poate vorbi prin ochi, poate săruta cu o privire! " (Gustavo Adolfo Bécquer)