marți, 22 iunie 2010

Fiecare vrea sa traiasca pe varful muntelui, insa toata fericirea si cresterea vin in timp ce il urci!

sâmbătă, 12 iunie 2010

E bine sa fii "un calator pe cale" sa traiesti fericirea si libertatea intr-o societate in care toti iti spun ca NU SE POATE... dar totusi SE POATE...

“Sa ne asumam riscul pentru esecuri, deceptii, dezamagiri, fara sa renuntam vreodata sa cautam Iubirea. Cine nu va renunta sa caute, va invinge”.

Reteta fericirii :“Mi-am urmat instinctul si am riscat totul”.
Si recunosc, mie imi place sa risc totul. Deoarece sunt convinsa ca numai cei dispusi sa infrunte dezamagiri si esecuri, sa riste prabusirea numai pentru ca mai apoi sa se ridice si sa mearga mai departe, fara a renunta sa caute fericirea, sunt cei care vor fi rasplatiti cu dragoste. E drept, iubirea vine ambalata in cele mai neobisnuite forme si uneori, daca i se inchide usa in nas, stie sa intre in suflet si pe geam, numai ca rareori se incapataneaza sa treaca peste un prag mai inalt. De ce sa-i ingreunam sosirea cand am putea sa ii iesim in intampinare?
Cine nu va renunta sa caute , va invinge....
Fericirea se construieste, nimeni nu o primeste degeaba. Poate doar animalele. Fiindca ele sunt tot timpul fericite. Sau pot deveni imediat fericite daca cineva le ofera putina afectiune. Si noi suntem animale... si atunci, e de inteles, ca 'nimic, ceva sau totul' nu ne pot aduce fericirea... fiindca e vorba de 'cineva'. Fericirea se traieste in doi...

vineri, 11 iunie 2010

“Fericirea adevarata e totdeauna o clipa(…)mai mult n-ar putea indura firea omului.”

..ce-ti trebuie sa alergi atata dupa fericire,implinire, cand de fapt esti constient …aproape toata viata ca, exista posibilitatea de nu reusi…da…important nu mai este sa incerci ,sa participi si poate sa pierzi cu capul sus…ci doar sa constientizezi mai devreme ,ca in tot si in toate,in orice lucru din jurul tau daca vrei, gasesti bucurie si fericire…doar sa deschidem ochii,si sa ne gasim gramul de fericire in simplitate ,modestie,in frumusetea sufletului …"

Viata e un joc superb !