vineri, 4 mai 2012

Un barbat .... indragostit !!!

Un barbat indragostit te admira neconditionat, fie ca esti esti somnoroasa sau ciufilita, fie ca porti rochii elegante si pantofi cu toc! Pentru el, pentru un barbat indragostit, indiferent de ce ai purta, ramai aceeasi fiinta dragalasa care i-a cucerit inima, pentru ca pentru el, zambetul tau este cel mai frumos accesoriu si cea mai frumoasa haina!
Un barbat indragostit este langa tine orice s-ar intampla, te ajuta sa zambesti, cand plangi si te intelege, iti intelege nu doar zambetul ci, chiar si lacrima, deseori el iti va sterge lacrimile cu cele mai dulci sarutari!
Un barbat indragostit nu este cel care iti face ziua mai urata prin tot felul de comportamente inadecvate, un barbat indragostit ar face orice pentru a iti face fiecare zi mai frumoasa!
Un barbat indragostit este acel barbat care te respecta! Nu cel care te jigneste si care te trateaza cu indiferenta! Un barbat indragostit nu iti inchide niciodata telefonul in mijlocul unei conversatii!
Un barbat indragostit nu te suna pentru un anume motiv, ci pur si simplu pentru a te auzi sau pentru a iti asculta gandurile.
Un barbat indragostit este cel care nu poate sa adoarma fara sa iti ureze noapte buna!
Un barbat indragostit nu te neglijeaza si nu te pune pe un plan secund!
Un barbat indragostit nu poate sta langa tine fara sa te tina in brate, fara sa te sarute.
Un barbat indragostit stie sa astepte.
Un barbat indragostit isi arata sentimentele nu prin vorbe dulci, ci prin privire, prin gesturi, prin atingeri.
Un barbat indragostit se recunoaste imediat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu