marți, 31 ianuarie 2012

Asculta...

Nu uita să îți asculți inima ♥
Vrei să o săruți ? Nu o întreba ! FĂ-O.
Vrei să o îmbrățișezi ? Nu o întreba ! FĂ-O .
Vrei să ii arăți că îți pasă ? Nu îi face 1000 de promisiuni . Ajung mici gesturi .
Vrei să nu plece ? Nu o alunga , pentru că vei regreta .

Tu , bărbate ... ascultă-i inima , vei vedea câtă iubire îți poate da .

Frumusetea...

Frumusetea nu depinde de masura la blugi , nu depinde de fondul de ten pe care il folosesti sau de geanta care iti atarna la brat . Frumusetea depinde de sufletul tau , de educatia ta , de modul tau de a vorbi si de a te purta .
Frumusetea nu inseamna sa exagerezi , nu inseamna sa vorbesti mult dar fara rost : frumusetea inseamna eleganta si sinceritate ...
Intr-o noapte am visat un fluture care a adormit si m-a visat pe mine si nici acum nu stiu daca sunt eu sau fluturele care inca m-ar visa...

alb sau negru....:)

În viața ... trebuie să alegi !

Alb sau negru, azi sau mâine , minciună sau adevăr , fapte sau cuvinte ...

Nu avem nici o siguranța ... nu știm dacă am ales bine dar important este să alegem cu sufletul .

Fiecare greșeală are o morală și ne învața ceva ;
există greșeli mai mari și greșeli mai mici - toate importante , toate cu un sens !

vineri, 27 ianuarie 2012

viata noastra...

Am citit azi ceva foarte dragut, asta apropo de toate intrebarile si dilemele noastre de zi cu zi...

"De atat de multe ori raspunsul la dilemele noastre este atat de aproape de noi,incat refuzam sa acceptam faptul ca ne este atat de la indemana...... si daca toata viata am avut de luptat,ni se pare incredibil sa avem acces la ceva facil in viata ! Si luptam cu lumea, cu mentalitatile, cu destinul, cu frica noastra de fericire, cu anii care trec fara mila peste noi...si suntem atat de prinsi in incrancenarea asta, incat uitam de noi, si de dreptul nostru la fericire, la diminetile senine, fara lacrimi, fara dor, fara suferinta....si usor,usor,uitam de viata !!!!!Si o facem toti, fara sa tinem cont ca asta-i singura viata la care avem acces, ca alta in loc nu mai primim!"

De tinut minte !!!

Un om se plimba printr-o vale din Pirinei, cînd întîlni un cioban bătrîn. Acesta îşi împărţi hrana cu el, şi stătură împreună vreme îndelungată, vorbind despre viaţă. Omul spunea că, dacă se crede în Dumnezeu, trebuie acceptată şi ideea că nu sîntem liberi, din moment ce Dumnezeu guvernează fiecare pas. Ca răspuns, ciobanul îl duse într-o vale largă unde se putea asculta – cu o claritate absolută – ecoul fiecărui sunet.
“Viaţa este ca aceste stînci şi destinul e strigătul pe care fiecare din noi îl scoate ”, spuse ciobanul.
“Ceea ce facem va fi înălţat la inima Lui, şi se va întoarce la noi în aceeaşi formă. Dumnezeu acţionează ca ecou al acţiunilor noastre.”
"The most beautiful clothes that can dress a woman are the arms of the man she loves."
— Yves Saint-Laurent
El nu e înger,n-are aripi...e doar actorul principal in lumea mea :)

joi, 26 ianuarie 2012

Multumesc...

Buna seara ...oare v-a fost dor de mine? ...si chiar daca nu ..ca poate aveti si alte treburi mai importante de facut decat sa cititi pe acest blog, eu nu ma supar si am venit sa va salut si sa va urez o seara minunata ...cu multa liniste in suflet.
Sunt momente cand nu stiu ce sa scriu si totusi scriu...sunt momente cand vreau sa spun una si iese altceva...sunt momente cand nu am dispozitie...si totusi scriu...iar voi cititi ca e bine sau rau ca va place mai mult sau mai putin aveti rabdare sa cititi...pentru toate astea si pentru faptul ca existati mereu pe pagina...mereu alaturi ...stiu este un cuvant mic dar care poate insemna mult ...MULTUMESC...
"O fata isi intreaba iubitul:
F: De ce ma iubesti?
B: Pur si simplu te iubesc.
F: ... Nu. Da-mi un motiv.
B: Ok, pentru ca esti frumoasa, grijulie si atractiva.
Fata a fost multumita de raspuns.
Intr-o zi s-a imbolnavit si arata groaznic, era slabita, palida si neingrijita.
F: Ma mai iubesti?
B: Acum ca nu mai esti atractiva mai am motiv sa te iubesc?
Fata a inceput sa planga dar baiatul a luat-o in brate si i-a spus:
B: Acum intelegi? Iubirea nu are nevoie de motive. Te iubesc si o sa te iubesc indiferent ce s-ar intampla "

Acum as vrea sa fiu undeva :) oriunde alta parte decat la lucru .... Acasa si o soba in care sa trosneasca lemnele si o cana de vin fiert in mana!

miercuri, 25 ianuarie 2012

Iubirea este … viaţă!

Există atâţia oameni singuri care visează la iubire. Fie că sunt undeva în deşert, într-un oraş sau călătoresc… undeva, cineva, visează să fie iubit(ă) şi să iubească. Există – chiar acum, în această clipă – cupluri care trăiesc, profund… singurătatea în doi, amăgindu-se. Undeva, o femeie, o sută de femei, o mie de femei, un milion de oameni se întreabă când îşi vor întâlni iubirea pentru a iubi. ...Undeva, există un bărbat, o sută de bărbaţi, o mie de bărbaţi, un milion de oameni care se întreabă cum ar fi să-şi trăiască viaţa alături de cineva aparte, cineva pentru care a iubi înseamnă … a trăi. Uneori .. când două vieţi avide de iubire se întâlnesc, sfârşesc lamentabil … dar, tot uneori, când două vieţi se ating … nu mai există decât azi, acum şi a lor iubire, ca într-un etern vals de amor … Ce poate fi mai frumos decât să iubeşti şi să te simţi iubit(ă)? Iubirea este … viaţă!

Ce regreta cel mai mult oamenii in ultimele clipe de viata...

Scriitoarea si compozitoarea Bronnie Ware, care lucreaza si ca editorialist pentru publicatia Huffington Post, a facut un top 5 al regretelor pe care le au oamenii pe patul de moarte.
"Oamenii se schimba atunci cand se afla fata in fata cu propria mortalitate. Am invatat sa nu subestimez niciodata capacitatea cuiva de a creste. Unele schimbari au fost fenomenale. Cu totii au experimentat o varietate de emotii, cum era de asteptat: negare, frica, furie, remuscare, apoi mai multa negare si, intr-un final, acceptare. Fiecare pacient si-a gasit pacea inainte sa plece, fiecare dintre ei", a marturisit jurnalista.

1. "Imi doresc sa fi avut curajul sa-mi traiesc viata asa cum am vrut eu, nu cum se asteptau altii sa o traiesc"

Dorinta legata de neimplinirea viselor, din cauza alegerilor facute. “Sanatatea iti ofera o libertate pe care o constientizeaza putini inainte sa se imbolnaveasca”, scrie Ware.

2. "Imi doresc sa nu fi muncit atat de mult"

Dorinta enuntata de fiecare pacient de sex masculin pe care scriitoarea l-a avut in grija. Regreta ca nu au petrecut mai mult timp cu familiile, ca nu s-au bucurat mai mult de viata.

3. "Imi doresc sa fi avut curajul sa-mi exprim sentimentele"

Multi oameni isi suprima sentimentele si se autocenzureaza pentru a nu fi incomozi. Ca rezultat, se multumesc cu o existenta mediocra si niciodata nu isi ating potentialul. Multi se imbolnavesc tocmai din cauza resentimetelor care ii apasa. Chiar daca remarcile facute ii pot supara pe prietenii, colegii sau membrii familiei tale, este de dorit sa fii sincer. Pana la urma, relatiile pe care le ai cu cei din jur vor avea numai de castigat.

4. "Imi doresc sa fi pastrat legaturile cu prietenii mei"

Totul se reduce la dragoste si relatii in ultimele saptamani de viata. Este important ca oamenii sa intretina lagaturile pe care le au cu prietenii si membrii familiei. In ultimele clipe este imposibil sa-ti contactezi toate cunostintele.

5. "Imi doresc sa imi fi permis sa fiu mai fericit"

Foarte putini realizeaza ca fericirea este o alegere personala. Un simplu zambet, momentele in care iti permiti sa fii din nou copil, sa te bucuri de prezenta prietenilor. Iata ce iti poate face viata mai frumoasa, scrie Bronnie Ware.


Parerea altora nu trebuie sa ìti conditioneze viata...asculta'i pe toti,crede ìn putini, fa mereu de capul tau!!

marți, 17 ianuarie 2012

„Cel care zâmbește în loc să se înfurie va fi întotdeauna mai puternic.”

vineri, 13 ianuarie 2012

"Mi se pare ca oamenii au un potential foarte vast. Oamenii pot face lucruri extraordinare daca au curajul sa-si asume anumite riscuri. Totusi cei mai multi nu o fac. Raman nehotarati ca si cum viata ar fi vesnica..."

Philip Adams

miercuri, 11 ianuarie 2012

Doua cuvinte , doua inimi , un sentiment pur!

Frumusetea vietii este ca reusim sa iubim la infinit .
Nu asteptam nimic in schimb , nu vrem fericire absoluta ... vrem o fericire dulce ... sa simtim o explozie in suflet , sa iubim zambetul partenerului nostru de viata si sa nu ne saturam de privirea lui ♥

Sa ne hranim cu buzele lui ,
sa ne incalzim cu bratele lui ... sa iubim pentru totdeauna...
Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul.

marți, 10 ianuarie 2012

"Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii langa mine mereu". - Albert Camus
Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.

vineri, 6 ianuarie 2012

asa cum sunt,eu.....TE IUBESC.

asa sunt eu...
iubesc cand ar trebuie sa fiu indiferenta...
nu imi este frig iarna,ci imi este frig cand tu nu imi esti aproape...
ma distrez cand imi amintesc lucruri frumoase.
te iubesc asa cum esti,cu defecte si calitati,cand imi esti aproape sau departe,cand imi aduci o floare sau ma saruti....
cand ma suni doar ca sa imi auzi vocea...
cand esti gelos chiar si de umbra ta :)
asa cum sunt,eu.....TE IUBESC.

luni, 2 ianuarie 2012

Cateodata unele ganduri iti sunt rugaciuni si indiferent cum iti sta trupul...sufletul iti e ingenunchiat.