miercuri, 12 mai 2010

sunt fericita! m-am gandit acum la tine si stiu ca existi...pt mine, si impreuna suntem fericiti!

Nu ar fi frumos sa privim viata de cuplu ca pe o vacanta vesnica...sa nu ne mai gandim la nemultumiri care ne consuma energiile, sa nu ne cramponam de fiecare gest pe care il consideram deplasat?
Conteaza foarte mult modul in care traiesc cei doi unul alaturi de celalalt, cum se iubesc, cum se cearta, cum se impaca, cum se doresc, cum fac dragoste, cum le este dor unul de celalalt...
Ar trebui sa realizam mai des ca suntem fericiti unul cu celalalt si ca asta conteaza cel mai mult pe lumea asta!
Uitam un lucru foarte important: un cuplu poate fi incredibil de fericit, dar fara sa isi dea seama, pentru ca ambii parteneri sau unul dintre ei ia in considerare numai nimicurile care distrug relatia, fara a vedea lucrurile care fac din cuplu unul foarte fericit.

Si deseori se intampla sa ne dam seama de fericirea pe care o simtim doar in momentul in care ne despartim de partener, dupa ce inselam sau ne certam ...
Sa nu uitam ca gesturile frumoase nasc gesturi si mai frumoase...
De cate ori ai "contorizat" momentele in care ai fost fericita alaturi de iubitul tau? Si sunt sigura ca au fost destule. Din pacate, unii dintre noi sunt "construiti" astfel incat sa isi aminteasca mai des clipele nefericite si sa le uite, voit sau nu, pe cele fericite, cele care conteaza cu adevarat.

Uitam gesturile frumoase, cuvintele dulci soptite la ureche, intr-o noapte geroasa de iarna, degetele lui plimbandu-se suav prin parul tau, palma ta calda pe obrazul lui infrigurat, fuga nebuna si pe furis numai ca sa il vezi pentru cateva ore si sa ii spui ca ti-a fost dor de el, telefonul lui care iti ureaza "noapte buna!" atunci cand nu este langa tine sa te stranga in brate, privirea arzanda de pasiune atunci cand vine grabit de la job sa te vada... sunt milioane de astfel de momente pe care le uitam, le ingropam, le dam uitarii.
Chiar daca este criza, nu este cazul sa facem economie de gesturi frumoase, sa ne amintim si sa valorizam ceea ce este frumos in relatie.
Eu nu cred ca exista oameni care nu se cearta sau nu au divergente, insa important este cum gestioneaza aceste conflicte.

Si iubitii care se cearta pot fi fericiti, pot ramane impreuna pentru tot restul vietii lor, chiar daca plang, ridica tonul si nu se saruta in fiecare noapte... Important este sa nu uite sa se respecte unul pe celalalt, sa continue sa se iubeasca si sa se priveasca cu dragoste.

Fericirea sta in lucruri marunte! Eu sunt cu adevarat fericita in momentul in care iubitul meu ma priveste in ochi, imi zambeste cald, ma strange in brate si imi spune ca ma iubeste. "In acele momente ma simt protejata, simt ca nimic nu ni se poate intampla, ca suntem doar noi doi si imi doresc sa nu-mi dea drumul niciodata... Sunt fericita cnd ma saruta usor pe frunte si imi zice ca sunt zana lui, printesa lui, grasutza lui... Si sunt multe alte momente in care ma face sa fiu fericita si sa simt ca intr-adevar sunt iubita. Cred ca aceste momente sunt cele mai frumoase si mai importante in viata. Cand iubesti si esti iubit, aceasta este adevarata fericire".

Atunci cand spun ca "fericirea vine din lucruri marunte" nu mint deloc! Chiar si fericirea unui cuplu se construieste din lucruri marunte, pentru ca acele gesturi aparent neimportante "cantaresc" infinit mai mult in comparatie cu orice. In definitiv, fericirea ne-o daruim chiar noi, iar daca nu am stiut asta pana acum, poate ca ar trebui sa invatam...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu