miercuri, 31 august 2011

sa gandim pozitiv...

In viata nu poti schimba modul in care te trateaza oamenii si nici ceea ce spun sau gandesc ei despre tine. Insa poti schimba modul in care reactionezi la asta, te poti autoeduca sa nu iti mai pese atat de tare si sa ii ignori pur si simplu.
La un moment dat, se vor satura si vor inceta!
Se spune ca de la gand, privire, gest, vorba, fapta, totul se inregistreaza si se computerizeaza undeva in infinit, si suntem direct raspunzatori pentru ca ne vom intalni cu noi. Dupa ce plecam din aceasta viata, ne intalnim cu noi, adica vom fi judecati pentru tot ceea ce am trait aici pe pamant, si bine si rau.
Ca vrem sa credem sau nu, ca ne place sau nu ne place, aceasta este realitatea: vom da socoteala pentru gandurile si faptele noastre.
Ar fi ideal sa incercam permanent sa gandim pozitiv.
Sa fim fericiti ca traim, ca existam, sa ne bucuram de tot ceea ce ne inconjoara, sa multumim lui Dumnezeu pentru ce ne-a dat, ne da si ne va da , sa fim optimisti, sa incercam sa atingem o liniste si o pace interioara.
Este necesar sa gandim pozitiv, pentru ca astazi suntem ceea ce am gandit ieri , iar maine vom deveni ceea ce gandim acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu