sâmbătă, 31 decembrie 2011

2012 ...La Multi Ani !

2012…opreste-te o clipa, analizeaza, pastreaza in suflet ceea ce a fost bun si frumos in 2011, iar ceea ce a fost rau, urat…lasa in urma ta, mergi cu fruntea sus, chiar daca este greu…la urma urmei…din greseli invatam, evoluam. Indreapta ceea ce mai poti indrepta si pe cat este posibil…cel mai important lucru este ca sufletul tau sa fie linistit si impacat…Trecutul este trecut, viitorul nu-l cunoastem, deci nu ne ramane decat prezentul…de care sa ne bucuram si de noi depinde sa-l facem cat mai frumos…ceea ce traiesti in interior se vede in viata de zi cu zi…

Învaţă să te bucuri de fiecare moment din viaţa ta.

Fii fericit acum!!!

Sa ai incredere in tine, sa nu te mai limitezi, sa indraznesti, sa iubesti si sa fi iubit, sa fi mai bun, sa faci bine, sa aduci o clipa de frumos in viata celor din jurul tau este cea mai mare fericire. Trebuie doar sa fii TU, fara sa-ti fie teama de ce spun altii. Nu trebuie sa uitam ca binele si raul nostru…difera de la persoana la persoana, fiecare vede si simte in felul lui…prin asta ne deosebim…nici noi nu trebuie sa ne schimbam si nici ceilalti…sa fim Noi!!!

Trebuie sa invatam sa obtinem ceea ce ne dorim, sa nu uitam nicio clipa ca puterea mintii este extraordinara, trebuie sa gasim doar in noi puterea de a ne rdica si merge mai departe oricand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu