vineri, 24 iunie 2011

Sa iubim....in fiecare zi, cu toata puterea noastra!

Cand i-ai spus ultima oara iubitului sau iubitei "Te iubesc!"?
Mai stii cum e sa fii flamanda de imbratisarile iubitului, sa vrei sa ii simti mainile parca special facute pentru a te mangaia? Sa nu obosesti sarutandu-l, privindu-l si iubindu-l?
In iubire trebuie sa iubesti total si complet o persoana, sa ii spui fara sa iti fie rusine atunci cand simti ca o iubesti, sa fii puternic si sa spui ca vrei sa muti muntii din loc, numai ca sa fiti impreuna. In opinia mea, daca nu faci asta, daca nu vrei sa faci parte din acest univers fabulos al iubirii, degeaba mai traiesti daca nu iubesti...
Sa spunem cuvinte dragastoase in fiecare zi, chiar si atunci cand ne mai certam, o sa vedeti ca schimba ceva ... Declaratiile trebuiesc facute atunci cand simti, atunci trebuie sa spui, nu amana! In dragoste nu trebuie sa astepti sa faca primul pas celalalt.
Iubirea poate fi rostita in cuvinte sau fapte, important e sa nu ne infranam sau sa uitam sa simtim aceste sentimente, sa le traim, sa ne iubim si sa aratam iubirea.
Declaratii de dragoste, sms-uri pline de iubire, fugi nebune pana la capatul pamantului, flamand sa simti dragostea, sa simti sentimentul fara de care nu am fi pe acest pamant - in mod sigur dragostea scoate din noi cele mai frumoase gesturi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu