luni, 6 iunie 2011

unde se ascunde ?!...

...mult mai aproape decat ne imaginăm!
Dacă iesim pe stradă şi întrebăm lumea: ce trebuie pentru a fi fericit? Sigur răspunsul va fi cam acelaşi la toţi: bani,dragoste,succes,faimă,casă. Visăm la lucruri mari,care ne vor permite sa schimbăm viaţa dintr-o lovitură(cîştig la loto,convertire in personaje cu faimă, etc.) Fară să ne dăm seama, suntem mult mai aproape de fericire decît ne imaginăm.
Bucurîndu-ne de lucrurile mici ce ne aduc plăcere...ascultînd muzică preferată, savurînd o inghetata, plimbandu-ne prin parc etc. Sînt aceste mici lucruri, care ne par fără importanţa, dar ne proporţionează o mare satisfacţie. Pentru a ne simţi fericiţi, secretul este in ,,a ne lăsa duşi,, de aceste sentimente pe care le simţim, savurînd micile plăceri ale vietii.
Nu suntem constienti de ceea ce avem. Ne dam seama cat de important era pentru noi numai atunci cand am pierdut ce aveam. Sa incepem sa valorificam, sa constientizam ceea ce avem :sa ne bucuram de sanatate,de compania persoanelor iubite, sa ne bucuram de prezenta celor dragi ,de familie...Sa savuram lucrurile mici, pentru ca va veni o zi cand ne vom da seama ca au fost lucruri mari.
Sunt lucruri mici, ce se intamplă cu noi in fiecare zi si ar fi bine să ne dăm seama de acestea, să le adunăm si să ne bucuram de ele.
Nu vreau sa dau lectii....dar haideti sa incercam sa traim o viata, care sa contina cat mai multe momente placute si sa ne bucuram si sa savuram prezentul in care traim!
Maine putem sa nu mai fim...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu