joi, 30 iunie 2011

Cand iubesti pe cineva faci orice....

...faci toate lucrurile nebunesti pe care nu ti le poti explica si nu credeai ca le poti face vreodata...

miercuri, 29 iunie 2011

Ca sa ai ceva ce nu ai avut pana acum, trebuie sa faci ceva ce nu ai facut pana acum!

sa umblam desculti prin iarba....


Prea ne complicam viata, si prea o luam in serios si prea mult stres...
Sa ne destresam!!!
Hai sa umblam desculti prin iarba din cand in cand... pt ca cine nu a mers macar o data descult prin iarba, nu a simtit ce inseamna cu adevarat sa fii liber si sa nu-ti pese de nimic...

marți, 28 iunie 2011

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, insa cuvintele au intotdeauna nevoie de dragoste...

luni, 27 iunie 2011

Cand dragostea nu mai cere definitii...



Am intalnit aceasta poza pe un site....mi s-a parut extraordinar ! si o impartasesc si cu voi...
Este minunat sa ii vezi impreuna la varsta asta. Este visul oricarui cuplu, sa imbatraneasca impreuna, in iubire si respect... acesti doi oameni si l-au implinit, sa speram ca si noi ni-l vom implini!

Vor fi momente in viata...

...cand oamenii iti vor spune ca nu poti face un lucru.
Si vor fi momente cand iti vor spune ca nu iti vei trai niciodata visele.
Tot ce le poti spune este: niciodata sa nu spui niciodata!

duminică, 26 iunie 2011

sunt clipe de nedefinit...

...acelea in care doua suflete isi vorbesc, intr-o limba ce nu poate fi inteleasa decat de ele...cand tace tot ce-i omenesc, iar ele se unesc pentru viata acestei lumi!
(Victor Hugo)

vineri, 24 iunie 2011

Sa iubim....in fiecare zi, cu toata puterea noastra!

Cand i-ai spus ultima oara iubitului sau iubitei "Te iubesc!"?
Mai stii cum e sa fii flamanda de imbratisarile iubitului, sa vrei sa ii simti mainile parca special facute pentru a te mangaia? Sa nu obosesti sarutandu-l, privindu-l si iubindu-l?
In iubire trebuie sa iubesti total si complet o persoana, sa ii spui fara sa iti fie rusine atunci cand simti ca o iubesti, sa fii puternic si sa spui ca vrei sa muti muntii din loc, numai ca sa fiti impreuna. In opinia mea, daca nu faci asta, daca nu vrei sa faci parte din acest univers fabulos al iubirii, degeaba mai traiesti daca nu iubesti...
Sa spunem cuvinte dragastoase in fiecare zi, chiar si atunci cand ne mai certam, o sa vedeti ca schimba ceva ... Declaratiile trebuiesc facute atunci cand simti, atunci trebuie sa spui, nu amana! In dragoste nu trebuie sa astepti sa faca primul pas celalalt.
Iubirea poate fi rostita in cuvinte sau fapte, important e sa nu ne infranam sau sa uitam sa simtim aceste sentimente, sa le traim, sa ne iubim si sa aratam iubirea.
Declaratii de dragoste, sms-uri pline de iubire, fugi nebune pana la capatul pamantului, flamand sa simti dragostea, sa simti sentimentul fara de care nu am fi pe acest pamant - in mod sigur dragostea scoate din noi cele mai frumoase gesturi...

joi, 23 iunie 2011

Exista intotdeauna...

▪ putin adevar in spatele fiecarui "Era o gluma"
▪ putina cunostinta in spatele fiecarui "Nu stiu"
▪ putina emotie in spatele fiecarui "Nu imi pasa"
▪ putina durere in spatele fiecarui "Sunt bine"
Nu te intreba de ce are nevoie lumea. Intreaba-te ce te face viu, si fa acel lucru. Pentru ca lucrul de care are nevoie lumea sunt oamenii vii...

miercuri, 22 iunie 2011

Fiecare femeie are in viata sa 3 barbati:

* cel pe care il iubeste * cel pe care il uraste * si cel fara de care nu poate trai. Dar adeseori acesti 3 barbati sunt unul si acelasi! :)

sâmbătă, 18 iunie 2011

Nu conteaza ce li se întâmpla oamenilor, ci conteaza ce fac ei cu ceea ce li se întâmpla/da in viata...
Eu cred ca nu "trebuie" nimic pe lumea asta...important este sa faci ce iti spune sufletul si sa iubesti...atat...

vineri, 17 iunie 2011

Nu mai pierde timp intrebandu-te "Ce ar fi daca?"

Ci asumă-ţi riscul si ascultă-ţi inima!
Fa ce simti in momentul respectiv, pentru ca daca stai prea mult sa te gandesti daca e bine sau nu...o sa iti para rau mai tarziu ca nu ai trait clipa cand ai avut ocazia. Timpul trece nu sta pe loc pentru nimeni si nimic...

miercuri, 15 iunie 2011

luni, 13 iunie 2011

duminică, 12 iunie 2011

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa soarele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale.

miercuri, 8 iunie 2011

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta..."
Emanuel Swedenborg"

luni, 6 iunie 2011

unde se ascunde ?!...

...mult mai aproape decat ne imaginăm!
Dacă iesim pe stradă şi întrebăm lumea: ce trebuie pentru a fi fericit? Sigur răspunsul va fi cam acelaşi la toţi: bani,dragoste,succes,faimă,casă. Visăm la lucruri mari,care ne vor permite sa schimbăm viaţa dintr-o lovitură(cîştig la loto,convertire in personaje cu faimă, etc.) Fară să ne dăm seama, suntem mult mai aproape de fericire decît ne imaginăm.
Bucurîndu-ne de lucrurile mici ce ne aduc plăcere...ascultînd muzică preferată, savurînd o inghetata, plimbandu-ne prin parc etc. Sînt aceste mici lucruri, care ne par fără importanţa, dar ne proporţionează o mare satisfacţie. Pentru a ne simţi fericiţi, secretul este in ,,a ne lăsa duşi,, de aceste sentimente pe care le simţim, savurînd micile plăceri ale vietii.
Nu suntem constienti de ceea ce avem. Ne dam seama cat de important era pentru noi numai atunci cand am pierdut ce aveam. Sa incepem sa valorificam, sa constientizam ceea ce avem :sa ne bucuram de sanatate,de compania persoanelor iubite, sa ne bucuram de prezenta celor dragi ,de familie...Sa savuram lucrurile mici, pentru ca va veni o zi cand ne vom da seama ca au fost lucruri mari.
Sunt lucruri mici, ce se intamplă cu noi in fiecare zi si ar fi bine să ne dăm seama de acestea, să le adunăm si să ne bucuram de ele.
Nu vreau sa dau lectii....dar haideti sa incercam sa traim o viata, care sa contina cat mai multe momente placute si sa ne bucuram si sa savuram prezentul in care traim!
Maine putem sa nu mai fim...

vineri, 3 iunie 2011

bucura-te de placerile marunte ale vietii...

...savurează lucrurile mărunte....căci odată te vei întoarce şi vei exclama: Acelea au fost cu adevărat lucrurile importante din viaţa mea!

joi, 2 iunie 2011

sunt unii...

"Sunt unii oamenii in viata asta care tacuti, fermecatori, iubitori, emananand o frumusete deosebita interioara (sufleteasca) nepromitandu-ti nimic, iubirea lor strabate secolele....pt tine, pt a te face fericit/a; Si sunt alti oameni care desi iti promit totul, iubirea lor nu dureaza mai mult de un minut..."