joi, 30 decembrie 2010

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pt cele mici....

Am ajuns la concluzia ca 24 de ore sunt prea puţine pentru o zi :).
Studii,servici,iubit,casa,prieteni,facturi de plătit,astea sunt cîteva din lucrurile cu care ne intersectăm zi de zi ...
Pierdem ziua de azi pentru cea de mîine, care de fapt nici nu exista...
Şi ne amăgim că trăim.
Din păcate e greu să te lupti cu iluzia lucrurilor pe care crezi că poţi să le faci, şi adesea te simţi copleşit şi cazi frînt. Pierdem timp valoros din viaţă amânând pe mâine ceea ce trebuie făcut acum, chiar azi. Si viaţa trece, fără rost de multe ori.
Ce ar fi dacă am avea vreo şapte vieţi? Una în care sa ne preocupe jobul, alta în care sa ne facem timp pentru prieteni, o viaţa în care sa ne propunem doar sa slabim si sa arătam cat mai bine, una în care sa ne indragostim etc ? Adevărul este ca mulţi dintre noi se comporta de parcă ar avea tot timpul din lume...pt a-si face dorinţele realitate.
Oricat de dificil ar fi, uneori chiar trebuie sa trăim!
Imagineaza-ti pentru o clipa ca eşti pe marginea unei prăpăstii si... aluneci. În cateva secunde vei afla cum este viaţa de dincolo.
La ce te gandesti in clipele astea? Te gandesti ca ai de terminat un raport pentru servici? Te gandesti ca nu ai platit nu stiu ce factura?
NU!! Ar trebui sa te gandesti la acele lucruri cu adevărat importante...la viata, la viata ta, la ce vrei cu adevarat si ce este cu adevarat important !
Din fericire, a fost doar un exerciţiu de imaginatie.
Inca mai putem face ce vrem...
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici.Dupa ce ti-ai terminat treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu