miercuri, 4 mai 2011

Niciodata sa nu spui niciodata dragostei !

Iubirea exista, respiram iubire...in orice tara si orice limba vorbim, iubirea este pretutindeni....
Iubirea, cel mai nobil sentiment cu care omul a fost privilegiat sa-l simta si sa-l traiasca. Nicio expresie , niciun cuvant nu poate sa descrie iubirea pe care o simti atunci cand esti indragostit.
Simti ca face parte din tine, ca nu poti respira fara iubire, ca inima nu poate sa bata decat pentru persoana iubita, gandurile-ti zboara mereu la "iubirea ta". Si, in plus, te face sa privesti la cei din jurul tau, sa-i accepti asa cum sunt, sa te daruiesti fara nicio conditie.
Rautatile nu ar trebui sa aiba loc intr-o inima cuprinsa de iubire. Iubirea se simte cu inima, si mai ales cu sufletul. Iubirea inseamna acceptare. Iubeste-l pe cel de langa tine asa cum te iubesti pe tine. Iubeste-i atat calitatile cat si defectele. Lauda-i calitatile si ignora-i defectele. Fii mereu zambitoare si fii sigura ca se va indragosti de zambetul tau. Iubeste, fii impacata cu tine insati si cu cei din jur...
Cand vine vorba despre dragoste, de cele mai multe ori ne comportam precum niste copii, chiar daca avem varsta de 20 sau de 40 de ani. Din acest motiv ajungem sa vorbim despre fluturi in stomac, melancolie sau insomnii.
Se spune ca prima dragoste nu se uita niciodata, fie ea si la 40 de ani. Sau te poti reindragosti de aceeasi persoana de mii de ori si de fiecare data sa fie si mai intens. Cum ar fi ca in fiecare dimineata, aceeasi mana care iti mangaie fata timp de 20 de ani, chiar daca este brazdata de vreme, sa fie din ce in ce mai plina de dragoste si sa simti cu fiecare atingere ca acea mangaiere ar merita orice sacrificiu?
Si merita din plin! Asta nu numai pentru ca ti-a stat alaturi 20 de ani ci pentru ca in mod sigur, ti-ar mai sta inca 30 de ani cel putin...
Cred ca aici ne-ar placea cu totii sa ajungem, la o varsta la care putem sta pe verada unei casute ca din povesti (o casuta frumoasa cu verdeata si pomi, un paraias, copii si nepoti) si sa ne derulam viata. Viata de care sa putem spune ca este exact asa cum ne-am dorit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu