vineri, 27 mai 2011

Nu mai avem timp....Este timpul sa avem timp pt noi!

De ceva mai mult timp...nu mai avem timp pentru nimic, nu mai avem timp pentru NOI.
Traim intr-un ritm asa alert,care nu ne lasa sa ne traim viata.
Ne strivim nervii cu problemele de zi cu zi si cu monitoare si ne pierdem cele mai frumoase zile invatand ori muncind. Programul nostru zilnic nu este altul decat servici si casa si tot asa....
Nu ne dam seama cat de bogati suntem pentru simplul fapt ca auzim, vedem, vorbim,
simtim, traim...
Pe timpuri eram obligati sa lucram. Astazi ar trebui sa ne oblige sa ne relaxam, ori ne vom scoate ochii intre noi de la prea mult stres. Din ce in ce mai multi oameni sufera de un fel de "boala", obsesia pentru munca, stresul, face victime mai ales intre cei tineri, obsedati sa reuseasca in viata. Este mai grav caci numarul cazurilor este in continua crestere.
Pot spune sincer ca nu-mi place ce-am ajuns noi oamenii… am parcus atat de mult drum in viata asta, fiecare stim cate sacrificii am facut pe drumul vietii noastre...si pt ce? ca sa nu avem timp sa ne bucuram de micile bucurii ale vietii, de o plimbare, de o floare, de un film, de orice lucru care pare marunt dar este atat de important.
Nu mai avem timp de nimic… nici macar sa traim!
Nu-i corect! Sunt lucruri atat de importante in viata, incat nu merita sa scapam nici o secunda fara sa ne bucuram de viata si de ce avem langa noi.
Este timpul sa avem timp pentru noi!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu