luni, 30 mai 2011

femeile....au totul de oferit!

Femeile au puteri care îi uimesc pe bărbaţi.....
Îndură greutăţi şi cară poveri,
Dar îşi păstrează fericirea, dragostea şi bucuria.
Zâmbesc atunci când ar vrea să ţipe.
Cântă atunci când ar vrea să plângă.
Plâng atunci când sunt fericite
şi râd când sunt nervoase.
Se luptă pentru lucrurile în care cred.
Se ridică împotriva nedreptăţii.
Nu acceptă "nu" drept răspuns
atunci când cred că există o soluţie mai bună.
Suportă lipsuri pentru ca familia lor să aibă de toate.
Merg la doctor cu un prieten speriat.
Iubesc necondiţionat.
Plâng atunci când copiii lor au succes
şi se bucură atunci când prietenii primesc premii.
Sunt fericite când aud despre o naştere sau o nuntă.
Li se frânge inima când le moare un prieten.
Jelesc la pierderea unui membru al familiei,
totuşi sunt puternice atunci când cred că nu le-a mai rămas deloc putere.
Ele ştiu că o îmbrăţişare şi un sărut
pot vindeca o inimă rănită.

femeile sunt de toate mărimile, formele şi culorile.
Conduc, zboară, merg pe jos, aleargă sau îţi trimit e-mailuri
ca să-ţi arate cât de mult le pasă de tine.
Inima unei femei este ceea ce ţine lumea în mişcare.
Ele aduc bucurie, speranţă şi dragoste.
Ele au milă şi idei.
Ele oferă sprijin moral familiei şi prietenilor.
Femeile au lucruri vitale de spus
şi totul de oferit.

TOTUŞI, DACĂ EXISTĂ UN DEFECT AL FEMEILOR ... ACESTA ESTE CĂ ELE ÎŞI UITĂ VALOAREA ...

Râsul e ca ştergătorul de parbriz: nu opreşte ploaia, dar iţi permite să iţi vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

vineri, 27 mai 2011

Nu mai avem timp....Este timpul sa avem timp pt noi!

De ceva mai mult timp...nu mai avem timp pentru nimic, nu mai avem timp pentru NOI.
Traim intr-un ritm asa alert,care nu ne lasa sa ne traim viata.
Ne strivim nervii cu problemele de zi cu zi si cu monitoare si ne pierdem cele mai frumoase zile invatand ori muncind. Programul nostru zilnic nu este altul decat servici si casa si tot asa....
Nu ne dam seama cat de bogati suntem pentru simplul fapt ca auzim, vedem, vorbim,
simtim, traim...
Pe timpuri eram obligati sa lucram. Astazi ar trebui sa ne oblige sa ne relaxam, ori ne vom scoate ochii intre noi de la prea mult stres. Din ce in ce mai multi oameni sufera de un fel de "boala", obsesia pentru munca, stresul, face victime mai ales intre cei tineri, obsedati sa reuseasca in viata. Este mai grav caci numarul cazurilor este in continua crestere.
Pot spune sincer ca nu-mi place ce-am ajuns noi oamenii… am parcus atat de mult drum in viata asta, fiecare stim cate sacrificii am facut pe drumul vietii noastre...si pt ce? ca sa nu avem timp sa ne bucuram de micile bucurii ale vietii, de o plimbare, de o floare, de un film, de orice lucru care pare marunt dar este atat de important.
Nu mai avem timp de nimic… nici macar sa traim!
Nu-i corect! Sunt lucruri atat de importante in viata, incat nu merita sa scapam nici o secunda fara sa ne bucuram de viata si de ce avem langa noi.
Este timpul sa avem timp pentru noi!!!

joi, 26 mai 2011

marți, 24 mai 2011

sa visam....orice vis poate deveni realitate cu ajutorul Celui de Sus...

Toti oamenii viseaza, dar nu la fel. Cei care viseaza in timpul noptii, in cotloanele prafuite ale mintii lor, se trezesc a doua zi pentru a-si da seama ca totul nu a fost decat desertaciune; insa aceia ce viseaza ziua sunt oameni periculosi; ei pot visa cu ochii deschisi, iar visurile lor se transforma in fapta...
T.E.Lawrence

"Visul va triumfa întotdeauna realităţii dacă îi acorzi o şansă."
Stanisław Lem

"Visele devin realitate, dacă îţi doresti suficient de mult. Poţi avea orice în viaţă, dacă sacrifici celelalte lucruri pentru aceasta."
Sir James Matthew Barrie

"Toate visele noastre pot deveni realitae daca avem curajul de a le urma."Walt Disney

"Tot ceea ce realizezi este mai întâi un vis." Carl Sandburg

luni, 23 mai 2011

asa e sa fie....

Dumnezeu nu vă dă oamenii pe care îi vreţi, El vă dă oamenii de care aveţi NEVOIE... ca să vă ajute, să vă rănească, să vă părăsească, să vă iubească şi să vă transforme în persoana care aţi fost destinaţi să fiţi...

sâmbătă, 21 mai 2011

Sa traim din plin viata !

Am primit un mail foarte frumos, din pct meu de vedere, astfel ca il impartasesc cu voi....

"Dr. Paulo Ubiratan - Porto Alegre , Rio Grande do Sul, într-un interviu acordat TV locale, a fost întrebat despre mai multe sfaturi pe care întotdeauna le-a dat ...

Întrebare: exercitii cardiovasculare prelungesc viata ?
Raspuns: inima ta a fost facuta pentru a bate un numãr de ori ... Nu-ti irosi bataile cu exercitii. Totul în cele din urmã se uzeazã. Accelerarea inimii nu va va face sa trãiti mai mult. Asta e ca si cum ai spune ca se poate extinde durata vietii masinii, daca o faceti sa mearga mai repede. Vrei sa traiesti mai mult? Ia un pui de somn!

Î: Ar trebui sã mã opresc cu consumul de carne rosie si sa mãnânc mai multe fructe si legume?
R: Tu trebuie sã întelegi logistica eficientei ... . Vaca ce manânca? Iarbã si porumb. Ce sunt alea? Plante. Deci, o friptura nu este nimic mai mult, este un mecanism eficient de a pune legume în sistemul dumneavoastrã. Vrei sa manânci boabe? Mãnâncã pui.

Î: Ar trebui sã reduc consumul de alcool?
R: Categoric nu. Vinul se face pe bazã de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce înseamnã cã acestea trage apa din fructe, astfel încât sã profite din plin din ea. Berea este, de asemenea, din cereale. Le puteti lua!

Î: Care sunt avantajele unui program regulat de exercitii fizice?
R: Filosofia mea este: Dacã nu aveti nicio durere ... sunteti bine!

Î: Fripturile sunt daunatoare?
A: Nu m-ai ascultat! ... Astãzi alimentele sunt prajite in ulei vegetal. Adevãrul este cã acestea raman impregnate cu ulei vegetal. Cum ar putea uleiul de plante sa fie dãunãtor pentru tine?

I: Flexiunile ajuta la reducerea grasimii?
R: Categoric nu! Exercitarea unui muschi doar il face sã creasca în dimensiune.

Î: Ciocolata face rau?
R: Esti nebun? ! E cacao! O alta leguma! Este o mâncare bunã pentru a fi fericit!


Si tine minte: viata, nu ar trebui sã fie o cãlãtorie pânã la mormânt, cu intentia de a ajunge sanatos acolo, cu un corp atractiv si un organism bine conservat. Mai bine ia celalalt drum - bere într-o mânã - chips de cartofi în cealalta - mult sex si un organism complet uzat, pe deplin folosit, strigând ca .....

A MERITAT SA FACI CALATORIA! ! !!!!

Daca a umbla inseamna a fi sanatos, postasul ar fi nemuritor .....!
Balena inoata toatã ziua, mananca doar peste si bea apa si totusi e TARE GRASA.....!

REMEMBER:
Un iepure alearga, sare toata viata si traieste15 ani, broasca testoasã nu alearga NICIODATA si trãieste 450 de ani."

vineri, 20 mai 2011

am cerut...si am primit....

Am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternica am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme ca sa le pot rezolva am cerut sa pot sa zbor si viata mi-a dat obstacole ca sa le pot depasi am cerut iubire si viata mi-a dat oameni pe care sa-i ajut in problemele lor am cerut favoruri si viata mi-a dat potential nu am primit nimic din ce am vrut, dar am primit tot ce aveam nevoie...

joi, 19 mai 2011

te am ....si te mai vreau...

cu adevarat superb...:) ascultati pana la capat....

"o lume in care ne iubim, si tu ma tii, ma ai, ma vrei...mereu, iar eu, eu te privesc si nu-mi ajunge, te simt si nu ma satur, te am si te mai vreau....si te mai vreau...
...te iubesc pana la Doamne Doamne si inapoi de un infinit de ori..."

http://www.youtube.com/watch?v=WXdFVARrb2M&feature=share

miercuri, 18 mai 2011

Jorge Luis Borges - Dupa un anumit timp...

“Dupa un anumit timp, omul invata sa perceapa diferenta subtila intre a sustine o mana si a inlantui un suflet, si invata ca amorul nu inseamna a te culca cu cineva si a avea pe cineva alaturi nu e sinonim cu starea de siguranta, si asa, omul incepe sa invete…ca sarutarile nu sunt contracte si cadourile nu sunt promisiuni, si asa omul incepe sa-si accepte caderile cu capul sus si ochii larg deschisi, si invata sa-si construiasca toate drumurile bazate in astazi si acum, pentru ca terenul lui “maine” este prea nesigur pentru a face planuri … si viitorul are mai mereu o multime de variante care se opresc insa la jumatatea drumului.
Si dupa un timp, omul invata ca daca e prea mult, pana si caldura cea datatoare de viata a soarelui, arde si calcineaza. Asa ca incepe sa-si planteze propria gradina si-si impodobeste propriul suflet, in loc sa mai astepte ca altcineva sa-i aduca flori, si invata ca intr-adevar poate suporta, ca intr-adevar are forta, ca intr-adevar e valoros, si omul invata si invata … si cu fiece zi invata.

Cu timpul inveti ca a sta alaturi de cineva pentru ca iti ofera un viitor bun, inseamna ca mai devreme sau mai tarziu vei vrea sa te intorci la trecut. Cu timpul intelegi ca doar cel care e capabil sa te iubeasca cu defectele tale, fara a pretinde sa te schimbe, iti poate aduce toata fericirea pe care ti-o doresti. Iti dai seama cu timpul ca daca esti alaturi de aceasta persoana doar pentru a-ti intovarasi singuratatea, in mod inexorabil vei ajunge sa nu mai vrei sa o vezi.

Ajungi cu timpul sa intelegi ca adevaratii prieteni sunt numarati, si ca cel care nu lupta pentru ei, mai devreme sau mai tarziu se va vedea inconjurat doar de false prietenii. Cu timpul inveti ca vorbele spuse intr-un moment de manie, pot continua tot restul vietii sa faca rau celui ranit. Cu timpul inveti ca a scuza e ceva ce poate face oricine, dar ca a ierta, asta doar sufletele cu adevarat mari o pot face. Cu timpul intelegi ca daca ai ranit grav un prieten, e foarte probabil ca niciodata prietenia nu va mai fi la aceeasi intensitate. Cu timpul iti dai seama ca desi poti fi fericit cu prietenii tai, intr-o buna zi vei plange dupa cei pe care i-ai lasat sa plece. Cu timpul iti dai seama ca fiecare experienta traita alaturi de fiecare fiinta, nu se va mai repeta niciodata.

Cu timpul iti dai seama ca cel care umileste sau dispretuieste o fiinta umana, mai devreme sau mai tarziu va suferi aceleasi umilinte si dispret. Cu timpul inveti ca grabind sau fortand lucrurile sa se petreaca, asta va determina ca in final, ele nu vor mai fi asa cum sperai. Cu timpul iti dai seama ca in realitate, cel mai bine nu era viitorul, ci momentul pe care-l traiai exact in acel moment. Cu timpul vei vedea ca desi te simti fericit cu cei care-ti sunt imprejur,iti vor lipsi teribil cei care mai ieri erau cu tine si acum s-au dus si nu mai sunt… Cu timpul vei invata ca incercand sa ierti sau sa ceri iertare, sa spui ca iubesti, sa spui ca ti-e dor, sa spui ca ai nevoie, sa spui ca vrei sa fii prieten, dinaintea unui mormant, nu mai are nici un sens.

Dar se invata doar cu timpul…”

luni, 16 mai 2011

din ce unghi trebe' privit Soarele ?!

Din ce unghi trebuie sa privim Soarele pentru a ne accepta pe noi insine asa cum suntem...?
Pentru ca numai atunci vom reusi sa-i acceptam si pe ceilalti, sa ne bucuram cu adevarat de acele lucruri marunte care in ansamblul lor constituie viata noastra.
Sunt lucruri care ma fac fericita pentru o perioada variabila de timp: o pereche de pantofi, o geanta frumoasa, o inghetata delicioasa sau un film romantic. Mai apoi exista sunt sigura lucruri care ma pot face fericita pentru totdeauna si a caror existenta nu poate fi conditionata de limita cardului de credit.
Traiesc cu impresia ca sunt lucruri mici, pe care le intalnesc la tot pasul, dar nu le privesc din unghiul potrivit. Asa ca in fiecare dimineata deschid fereastra, caut soarele pe cer si zambesc in fata lui...incep astfel o zi frumoasa!
In multe seri privesc cerul si incerc sa numar stelele, imi pun dorinta pentru fiecare stea aproape...
Incerc sa inteleg lucrurile mici, iar mai apoi fac tot posibilul sa le uit semnificatia si sa le iubesc numai pentru ca sunt. In fiecare zi incerc sa-mi ofer cateva dintre bucuriile zilnice...acele mici bucurii peste care multi trecem in fiecare zi fara sa le observam.
Si ar trebui sa ne intrebam, in fiecare zi, din ce unghi trebuie privit Soarele pentru a ne oferi simpla bucurie de a fi?
Asa cum imi place mie sa spun :"fericirea vine din lucruri marunte" ...pentru ca acele gesturi aparent neimportante "cantaresc" infinit mai mult in comparatie cu orice...Fericirea ne-o daruim chiar noi, iar daca nu am stiut asta pana acum, poate ca ar trebui sa invatam...

joi, 12 mai 2011

Si atunci de ce traim, daca la sfarsim murim orice am face?

Marile bucurii ale vietii nu vin din spatele unui birou, prin emailuri sau in sedinte de redactie, marile bucurii vin de ACASA.
A fi mama, sotie si gospodina sunt cel mai dificil de obtinut decat orice lucru de pret in lume...Uneori e mai usor sa devii medic, avocat, arhitect sau sa obtii un job de "manager" decat sa fii o mama buna si o sotie iubitoare.
Fericirea se traieste acasa! In sanul unei familii care are putin din tot, dar nimic prea mult, care traieste astazi visand ca maine va fi mai bine, dar multumeste pentru ceea ce este acum.
Toata viata am iubit iubirea!
Am trait in numele ei, avand ca unic scop al existentei intalnirea sufletului sortit, si l-am gasit! Avea sens aceasta cautare fiindca altfel nu reuseam si nu pot nici astazi sa concep rostul existentei noastre pe Pamant, motivul pentru care am fost azvarliti in aceasta lume fara a ni se comunica menirea.
Gandesc ca nu exista bogatie pe lume care sa nu fie trecatoare, ca nu purtam cu noi in vietile ce vor urma averi sau cariere, ci iubiri si suflete pereche care ne ies in cale, in fiecare reincarnare si ne iubesc de fiecare data tot mai mult.
Nu pot intelege viata fara aceasta dulce cautare a iubirii ce ne-a fost daruita inainte de inceputuri. De nu ne-ar fi acesta scopul, atunci care?
Caci poti iubi un om o viata si sa nu iti ajunga...

Si atunci....de ce traim, daca la sfarsim murim orice am face?

luni, 9 mai 2011

o carte foarte buna...Gloria Chadwick, “Descoperirea vietilor trecute”

Iata un alt articol foarte interesant, pe care l-am gasit si citit cu placere. Il impartasesc cu voi...


Prietenii şi persoanele pe care le-ai iubit în vieţile precedente sunt suflete-pereche.
Când întâlneşti un suflet pereche, simţi că există o legătură şi o relaţie specială între voi, asociată cu o senzaţie de familiaritate. Te simţi foarte bine cu ei şi relaţia dintre voi este de tip pozitiv.


Chiar când ţi se întâmplă să ai ceva probleme şi unele discuţii, totul se rezolvă uşor şi odată ce-ai înţeles substratul, situaţia – chiar dificilă – serveşte la învăţarea de către amândoi a unei lecţii identice.

Există trei categorii de suflete-pereche. Fiecare dintre categorii are trăsături caracteristice care le face distincte şi de neconfundat faţă de alte persoane din viaţa ta.

Suflete-pereche camarade, sunt oamenii care te ajută să îţi atingi un scop, sau te sprijină în îndeplinirea unei anumite sarcini propuse.

Ajutorul lor se poate manifesta printr-o simplă observaţie făcută în timpul unei conversaţii, care te luminează într-o dilemă şi te readuce pe cărare, sau poate îţi oferă chiar un ajutor fizic, prin care îţi poţi atinge scopul urmărit.

Ei intervin şi te sprijină în cele mai diverse moduri, atunci când ai mai multă nevoie. Darul lor, oricum s-ar exprima, îţi oferă posibilitatea de a învăţa, de a-ţi împărtăşi cele ştiute de ei şi de a fi ajutat.

Într-o viaţă anterioară tu ai fost cel care i-ai ajutat, iar acum te răsplătesc, dându-ţi înapoi cele primite.

Îţi întâlneşti sufletele-pereche camarade zilnic într-o mare varietate de situaţii şi împrejurări. Le recunoşti în prietenul care îţi oferă un sfat înţelept la problema care te frământă, în cunoştinţa care îţi oferă să te transporte atunci când te-a lăsat maşina în pană sau în profesorul care te îndeamnă la învăţat.

El sau ea ar putea fi cineva care are aceleaşi interese sau îndeletniciri particulare cu tine, sau cineva care te încurajează să faci ceva bun, ceva ce ai dori să faci, sau chiar şeful care îţi apreciază munca.

Sufletele-pereche camarade sunt oameni cu care te simţi bine. Sunt cei cu care ai petrecut împreună o perioadă scurtă de timp într-o viaţă anterioară. De obicei nu există o legătură serioasă între voi şi asocierea din prezent cu ei tinde să fie de scurtă durată.

Dacă legătura dintre voi devine mai puternică datorită relaţiilor voastre pozitive şi permanente, ei pot deveni suflete – pereche gemene în viitor.

Suflete-pereche gemene sunt acei oameni cu care ai avut o relaţie specială de prietenie în multe vieţi trecute. Te simţi total deschis şi destins în prezenţa lor.
Întâlnirea cu un suflet-pereche geamăn este ca atunci când întâlneşti un vechi prieten pe care nu l-ai văzut de mult.

Te simţi bine cu acea persoană şi reiei legătura exact de unde ai lăsat-o în viaţa trecută, ca şi cum nu s-ar fi scurs timp deloc de la ultima voastră întâlnire.

Recunoşti un suflet-pereche geamăn, ca pe cineva având toate caracteristicile unui suflet-pereche camarad, dar cu o legătură mai profundă între voi.

Sufletele-pereche gemene, sunt de obicei membri de familie apropiaţi sau prieteni deosebiţi.

Uită-te la prietenii adevăraţi pe care îi ai, cei care te înţeleg întru-totul şi vei vedea în faţă un suflet-pereche geamăn.

Deseori nici nu e nevoie să îi vorbeşti, deoarece sufletele voastre sunt acordate între ele la nivel telepatic. Îi cunoşti gândurile şi simţămintele în mod intuitiv.

Vei vedea de asemenea că multe din experienţele vieţii tale prezente se desfăşoară în paralel cu cele ale sufletului tău pereche-geamăn.

Vă veţi ajuta unul pe altul, în diverse moduri, să evoluaţi şi să învăţaţi, iar prietenia dintre voi se va întări şi mai tare. Relaţia voastră actuală poate dura de la câţiva ani, până la toată viaţa.

Chiar în cazul că vă despărţiţi, o veţi face de o manieră pozitivă şi veţi păstra o amintire frumoasă prieteniei dintre voi.

Un suflet-pereche flacără geamăn este unicul şi singurul tău suflet-pereche adevărat. Aţi petrecut multe vieţi împreună, plini de dragoste şi grijă unul faţă de celălalt şi legătura dintre voi este profund spirituală.
Când îl întâlneşti din nou în această viaţă – ca bărbat sau ca femeie – simţi o atracţie imediată şi între voi se stabileşte un raport cu totul special. Simţi un curent electric de energie care trece prin amândoi şi ai senzaţia că vă cunoaşteţi dintotdeauna.

Sufletul tău îl recunoaşte imediat pe celălalt şi îşi aminteşte de sufletul-pereche flacără şi acest lucru este resimţit în profunzimea extremă a fiinţei tale.

Nu există decât un singur adevărat suflet-pereche care este jumătatea ta perfectă şi împreună creaţi o atmosferă ca de vrajă între voi, ceva ce nu mai simţi cu nimeni niciodată.

Un suflet-pereche flacără geamăn are toate caracteristicile şi calităţile unui suflet-pereche camarad şi cele ale unui geamăn, combinate în aceeaşi persoană, faţă de care ai un sentiment cu totul şi cu totul special.

Acest sentiment este întotdeauna perfect reciproc.

Se spune că acest suflet flacără reprezintă jumătatea sufletului tău şi că împreună formaţi un adevărat întreg, plin de dragoste şi armonie.

Când îţi găseşti sufletul-pereche flacără, îţi găseşti în acelaşi timp imaginea în oglindă a sufletului tău.

Sufletul tău îşi aminteşte frumuseţea şi bucuria dragostei spirituale pe care o împărtăşiţi şi încearcă să o trăiască şi să o exprime pe durata încarnării tale fizice.

Sufletul tău-pereche flacără geamăn este de cele mai multe ori de sex opus, deşi în anumite ocazii el sau ea se pot prezenta sub forma unui frate sau soră – de obicei geamăn.

S-ar putea chiar să semănaţi unul cu altul, având trăsături identice, mai ales în jurul ochilor.

Între sufletele-pereche flacără apare un fenomen interesant.

Energiile spirituale sunt într-un acord atât de perfect şi atât de legate unele de altele, încât se formează un arc strălucitor de lumină între aurele lor, un curcubeu de energie ce uneşte cele două suflete.


Multă lume crede că din momentul în care ţi-ai găsit sufletul-pereche flacără, te căsătoreşti cu el şi trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Se poate întâmpla şi aşa, dar pot apărea totuşi probleme datorită karmei negative intervenite între voi în vieţile anterioare.

Sigur este faptul că între două suflete-pereche-flacără curge în permanentă un fluviu subteran de iubire, care depăşeşte orice negativitate.

Nu te întâlneşti cu sufletul tău-pereche flacără în fiecare dintre vieţi, deoarece se poate întâmpla ca lecţiile individuale care trebuie învăţate de către fiecare dintre voi să fie diferite, sau calea propusă de evoluţie să nu coincidă.

Chiar dacă nu sunteţi alături, fiecare tindeţi prin ceea ce faceţi să ajungeţi din nou împreună şi sufletele voastre evoluează pe un drum spiritual comun.

Este posibil ca în decursul uneia dintre vieţi, să fiţi împreună doar un răstimp scurt, deoarece aţi căzut în prealabil de acord să vă ajutaţi unul pe altul într-un mod anume, sau puteţi fi alături toată viaţa.

Totul depinde de ceea ce aţi hotărât înainte de a vă fi născut.”

La sfarsitul vietii tale alaturi de sufletul tau o sa ai un singur regret: ca parca au trecut doar cateva secunde si o sa ai dorinta arzatoare de a trai inca o mie de vieti.

In momentul in care am ajuns la sfarsitul vietii noastre, nu trebuie sa fim tristi, deoarece sufletele noastre se vor iubi o eternitate.


Sursa: Gloria Chadwick, “Descoperirea vietilor trecute”
Daca vrei poti sa muti si muntii din loc, daca esti destept ii lasi acolo ca nu te deranjeaza ....

sâmbătă, 7 mai 2011

Believe ....

Believe in yourself and all that you are. Know that there is something inside you that is greater than any obstacle...

vineri, 6 mai 2011

Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic in viata, si daca totusi am pierdut...inseamna ca nu-mi trebuia...

joi, 5 mai 2011

La Multi Ani azi de Ziua Barbatului ....

La Multi Ani azi de Ziua Barbatului .... tuturor barbatilor indiferent unde se afla ei !!! Sa ne traiti, sa ne iubiti si sa ne fiti alaturi !
DE CE IUBIM BARBATII? (Mircea Cartarescu)

· Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua.

· Pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata.

· Pentru ca vad frumusetea in femei, cand femeile au incetat de mult timp sa vada vreo frumusete in ele insele.

· Pentru ca pot reproduce ecuatii matematice si fizice lungi, complicate, machiavelice sau incredibile, dar pot sa ramana fara vreo solutie cand vine vorba de femei.

· Pentru ca traiesc ca sa ne faca sa zambim.

· Pentru ca nu le e niciodata frica de intuneric.

· Pentru ca nu le pasa cum arata sau daca imbatranesc.

· Pentru ca ne fac sa radem.

· Pentru ca insista sa faca si sa repare lucruri pentru care nu au pregatire, cu increderea naiva a unui adolescent care stie de toate.

· Pentru ca spun povesti foarte frumos.

· Pentru ca le e frica sa cheleasca.

· Pentru ca intotdeauna stii ce gandesc si intotdeauna spun ce vor exact sa spuna.

· Pentru ca cea mai mare frica a lor este sa nu fie un barbat adevarat, iar pentru aceasta trebuie sa se retraga din cand in cand.

· Pentru ca abilitatea lor de a visa este probabil cea mai mare resursa de energie intacta de pe planeta.

· Pentru ca fac mari eforturi sa ascunda, fara succes, ca sunt fragili si umani.

· Pentru ca fie vorbesc prea mult, sau deloc.

· Pentru ca sunt intotdeauna capabili sa invete si sa se schimbe.

· Pentru ca sunt exploratori si visatori de neintrecut.

· Pentru ca ne pot privi in ochi si sa ne topeasca instantaneu.

· Pentru ca vor sa fie omnivori ori asceti, razboinici sau amanti, artisti sau generali, dar nu fac compromisuri.

· Pentru ca pentru ei nu exista niciodata prea multa adrenalina.

· Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca.

· Pentru ca sunt aproape de noi cand avem nevoie de ei.

· Pentru ca sunt intr-adevar pe atat de simpli pe cat afirma ca sunt.

· Pentru ca sunt destepti, tandri si puternici.

Pentru ca indiferent cat de planse suntem sau cat de urat am arata, ne spun ca suntem cele mai frumoase femei de pe planeta.

Pentru ca conduc prost, injura in trafic, dar conduc cu o mana pe mana noastra, deasupra schimbatorului de viteza.

miercuri, 4 mai 2011

Niciodata sa nu spui niciodata dragostei !

Iubirea exista, respiram iubire...in orice tara si orice limba vorbim, iubirea este pretutindeni....
Iubirea, cel mai nobil sentiment cu care omul a fost privilegiat sa-l simta si sa-l traiasca. Nicio expresie , niciun cuvant nu poate sa descrie iubirea pe care o simti atunci cand esti indragostit.
Simti ca face parte din tine, ca nu poti respira fara iubire, ca inima nu poate sa bata decat pentru persoana iubita, gandurile-ti zboara mereu la "iubirea ta". Si, in plus, te face sa privesti la cei din jurul tau, sa-i accepti asa cum sunt, sa te daruiesti fara nicio conditie.
Rautatile nu ar trebui sa aiba loc intr-o inima cuprinsa de iubire. Iubirea se simte cu inima, si mai ales cu sufletul. Iubirea inseamna acceptare. Iubeste-l pe cel de langa tine asa cum te iubesti pe tine. Iubeste-i atat calitatile cat si defectele. Lauda-i calitatile si ignora-i defectele. Fii mereu zambitoare si fii sigura ca se va indragosti de zambetul tau. Iubeste, fii impacata cu tine insati si cu cei din jur...
Cand vine vorba despre dragoste, de cele mai multe ori ne comportam precum niste copii, chiar daca avem varsta de 20 sau de 40 de ani. Din acest motiv ajungem sa vorbim despre fluturi in stomac, melancolie sau insomnii.
Se spune ca prima dragoste nu se uita niciodata, fie ea si la 40 de ani. Sau te poti reindragosti de aceeasi persoana de mii de ori si de fiecare data sa fie si mai intens. Cum ar fi ca in fiecare dimineata, aceeasi mana care iti mangaie fata timp de 20 de ani, chiar daca este brazdata de vreme, sa fie din ce in ce mai plina de dragoste si sa simti cu fiecare atingere ca acea mangaiere ar merita orice sacrificiu?
Si merita din plin! Asta nu numai pentru ca ti-a stat alaturi 20 de ani ci pentru ca in mod sigur, ti-ar mai sta inca 30 de ani cel putin...
Cred ca aici ne-ar placea cu totii sa ajungem, la o varsta la care putem sta pe verada unei casute ca din povesti (o casuta frumoasa cu verdeata si pomi, un paraias, copii si nepoti) si sa ne derulam viata. Viata de care sa putem spune ca este exact asa cum ne-am dorit.

marți, 3 mai 2011

Nimic si nimeni intamplator ...in viata noastra!

Dumnezeu nu ne da oamenii pe care îi vrem sau experientele pe care ni le dorim;
EL ne da oamenii si experientele de care avem NEVOIE... ca sa ne ajute, sa ne ranească, sa ne paraseasca, sa ne iubeasca si sa ne transforme în persoana care am fost destinati sa fim...

luni, 2 mai 2011

Uitam sa mai zambim ?!...

Peste tot unde privim, la servici sau pe strada in jurul nostru vedem pe fata oamenilor stres...parca am si uitat sa mai zambim.
Ei bine ar trebui sa incercam sa lasam stresul la o parte si sa zambim mai mult, chiar ajuta! Daca zambim mai mult ne apropiem mai mult unii de altii...dar cu conditia sa zambim sincer, din suflet, sa fim noi insine ...nu sa afisam acel zambet profesional si prefacut.
"Pentru fiecare 60 de sec. in care stai suparat, pierzi un minut din viata frumoasa pe care nimeni nu ti-o poate da inapoi… asa ca invata si tu sa fii fericit si sa zambesti!"