miercuri, 31 martie 2010

cugetari....

"cand um om isi doreste ceva cu adevarat...tot universul procreeaza la realizarea acestui vis..."

"Ceea ce vrem sa facem, sa facem atunci cand vrem, pentru ca acest "vrem" se schimba si are scaderi si amanari.."

Urmeaza instructiunile: 1.Du mana ta dreapta la umarul stang. 2. Acum du mana stanga la umarul tau drept si gata. Cam asa e o imbratisare de la distanta!!!


“Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.”

"Destinul conduce jumatate din viata fiecarui om, iar caracterul cealalta jumatate..."


"Fiecare zi vine purtand cu ea propriile-i daruri.Tot ce avem de facut este sa dezlegam funda!"


"“Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti”"


Asa suntem noi oamenii, nu realizăm cât de scurtă e viaţa si o lăsăm să ne supere mereu, in loc să ne-o facem frumoasă...

“Intr`o oarecare masura e tare, sa crezi macar pentru o secunda k ai lumea la picioare. Am invatat sa am rabdare, k totu`ti iese atunci knd nimeni nu te crede in stare ;;”


“Nimeni nu ia invatat pe pesti sa inoate,pe caini sa latre sau p fluturi sa zboare,asta e natural j firesc,asa e viata.Exact la fel,nimeni nu ma invatat sa ma gand la tn k dragoste.Asa e viata !”

“Chiar de-ar fi greu tot as zambi si chiar de-as fi plina de probleme...tot as glumi...pt ca stii viata e grea si lumea e rea...Cum as putea sa rezist dak nu m-as purta asa?:)””

“Atunci cand iti este dor de cineva, de fiecare data cand de gandesti la acea persoana inima ta este ca si sfarmata in bucati – in acele momente, un simplu « Salut » poate readuce bucatile laolalta”

“Toata lumea ar vrea sa fie ca si Soarele, pentru a-ti lumina viata. Eu as prefera sa fiu ca Luna, pentru a putea sa-ti luminez cele mai intunecate clipe, atunci cand soarele nu iti lumineaza viata”

“Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te... daca vrei sa fii fericit o viata, iarta!”

“invata sa pretuiesti persoana care e langa tine la bine si la rau, care te iubeste si care tine la tine...pentru ca mai tarziu o vei pierde si va fi prea tarziu sai spui ceea ce simti pentru ea!”

“Stiu sa iubesc.. stiu sa ranesc…. nu te juca… sti bine k pot trisa”

“Nu imi lipseste nimic in viata asta...deci nu mai cedez pentru nimeni.Nu o sa mai las de la mine decat atunci cand o sa stiu ca o sa imi fie mie bine!!”

“Iubitule...Hainele si bijuteriile mi le cumpar singura ! De la tine vreau doar Respect”

“Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si sa ai mai multa grija in cine ai incredere a doua oara”

"Primul pas e întotdeauna cel mai greu, dar nu-ţi fie frică de mister,de n'ar fi necunoscut în lume,viaţa omului nu ar mai avea nici un farmec! Păşeşte fără a privi în urmă...Mergi acolo unde vrei sa mergi si fii ceea ce vrei sa fii !!!"


"Am ajuns la concluzia ca nu piedicile vieţii de zi cu zi sunt cele care îi înnebunesc pe oameni, ci regretele zilei de ieri şi frica zilei de mâine.Aceste lucruri ne răpesc ziua de azi.Şi daca stai prea mult să judeci,nu mai ai vreme să traiesti!"

"Dragostea adevarata nu este o competitie intre un barbat si o femeie, este de fapt, o batalie intre ei si lumea in care traiesc."

"Iubirea se naste, creste si moare o data cu noi..uneori o intelegm alteori o acceptam..dar cei mai fericiti suntem cand o daruim, pt ca iubind incepem sa existam.."

"fericirea vine din lucruri marunte" ...pentru ca acele gesturi aparent neimportante "cantaresc" infinit mai mult in comparatie cu orice...Fericirea ne-o daruim chiar noi, iar daca nu am stiut asta pana acum, poate ca ar trebui sa invatam..."

"Nasterea si moartea nu pot fi remediate dar ne putem bucura de ceea ce le desparte."

"Desi lumea este plina de ura, inimile noastre sunt inca pline de iubire!"

"Dragostea adevarata nu este o competitie intre un barbat si o femeie, este de fapt, o batalie intre ei si lumea in care traiesc."

"Dedic unei secunde existenta mea in fata alatrului cand vei spune DA"

"cand Dumnezeu inchide o usa, intotdeauna deschide o fereastra..."

"Mare e gradina ta doamne, si mereu isi muta gardul !"

"Te iubi pt ca ma intelegi si ma iubesti asa cum sunt, te iubi si alaturi de tine vreau sa simt fericirea si implinirea! Nu pot decat sa-ti spun ca te iubi si sa-ti demonstrez in continuare."

"A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier,
clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for "

"Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze..."

"Fiecare zi are un gand, fiecare om are o dragoste...dar dragostea mea pentru tine...nu o poate avea nimeni. "

"Fa ce poti cu ce ai acolo unde te afli. "

"You can close your eyes to things you don't want to see, but you can’t close your heart to things you don't want to feel..."

"Nu lua viata in serios, oricum nu iese nimeni viu din ea..."

"...imi sopteşti la ureche iubeşte-mă si nu un pic, toată viaţa, iar eu iţi sopteam, te iubesc dragostea mea, acum si toată viaţa mea..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu